Hieronder zullen alle links komen met goedgekeurde geld site`s, zodat ook jij wat bij kan gaan verdienen meld je bij allemaal aan en lees mailtjes etc. etc. en je bent gegarandeerd van een extra zakcentje!

Euroclix doet aan mailtjes lezen die in je mailbox komen en banners klikken verder heeft euroclix nog veel meer mogelijkheden zoals leden aanbrengen en de voetbal uitslagen voorspellen kijk zelf maar eens!

Moneymiljonair kun je klikken en zo je geld verdienen gewoon banners klikken en lezen, een extraatje is de puzzel als je die oplost krijg je ook betaald.

2Mail is de makkelijkste je krijgt daar een eigen mailbox en alles wat daar in komt hoef je ook enkelt aan te klikken en te lezen als je 10 sec daar bent geweest heb je je geld alweer binnen.

Bij zinngeld kan je klikken en geld verdienen door even op de pagina waar je op geklikt hebt te blijven hangen daarnaast kan je ook reageren op het dagelijkse nieuws daar krijg je ook geld voor, tevens hebben ze een betaalde chat toegevoegd waarvoor je dus ook geld krijgt als je blijft chatten.

Geldrace is ook echt een geliefde geld site met vele mogelijkheden mailtjes lezen banners klikken wedstrijden en een loterij echt een toppertje.

Eurodeals stuurt emails en als je op de site inlogt kun je ook klikken en uiteraard zoals alle geldsite`s hebben doen ze ook betaalde aanmeldingen!

Bij Ikverdienhier kan je mailtjes lezen je zal echter wel moeten inloggen op de site, spelletjes spelen en  producten kopen tevens kan je ook  meedoen aan wedstrijden en geldsurfen.

Bij Surfrace kan je geld verdienen door emails te lezen! Ook kun je op links klikken en kan je elke dag meedoen aan een betaalde quiz. Surfrace heeft een goede uitbetaling voor het klikken en lezen van mailtjes!

Verdiennusnel stuurt je ook emailtjes naar je inbox toe als je inlogt op de site kun je klikken en diverse andere dingen doen om extra geld te verdienen!